Eerste winnaar fiets-challange komt uit Heerlen

29918

Gedeputeerde Carla Brugman zette dinsdag de eerste winnaar van de fiets-challenge Op de Pedalen in het zonnetje. Armand Winthagen van het Toon Hermans Huis Parkstad legde de afgelopen week 165,7 kilometer af op de fiets.

Tijdens de eerste week van de challenge die door de provincie wordt georganiseerd, werden in totaal 117 ritten aangemeld. Samen goed voor maar liefst 4.600 kilometer.

Doel van de challenge is om meer Limburgers op de fiets te krijgen. Naast dat fietsen goed is voor de gezondheid, is het ook nog eens goed voor het milieu als men de fiets neemt in plaats van de auto. Ook door te investeren in goede en veilige fietsverbindingen probeert de provincie mensen over te halen om steeds meer de fiets te pakken. 

Wie ook wil meedoen met de challenge kan zich aanmelden via www.opdepedalen.nu

 

29917

foto © ZO-NWS | Arno Nijs

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019