Eerste wedstrijd Roda wordt een belangrijke

De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen van Roda JC wordt meteen een beladen wedstrijd. De Kerkradenaren moeten het dan opnemen tegen Almere City.

Roda heeft geen goede herinneringen aan de wedstrijden tegen de ploeg uit Flevoland. Het was Almere City die Roda in de play-offs uit de Eredevisie zette en ook in de laatste wedstrijd tussen de twee ploegen gingen de punten naar Almere.

Bijzonder is dat Robert Molenaar weer terugkeerd in het Parkstad Limburg Stadion, nu echter als trainer van Almere City. Molenaar werd afgelopen jaar weggestuurd bij Roda JC omdat de resultaten niet goed waren.

De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie begint vrijdag om 20.00 uur.

weerfoto augustus