Eerste trainingsloop voor marathon Rotterdam

20630 De organisatie achter de Parelloop in Brunssum start weer met trainingslopen voor de marathon van Rotterdam. De eerste trainingsloop is op zondag 7 januari.

Dan wordt een afstand van 20 kilometer gerend. Op de zondagen 28 januari, 18 februari en 11 maart worden afstanden van respectievelijk 25, 30 en 35 kilometer gerend. Met deze voorbereiding moet het mogelijk zijn om de 42,2 kilometer op 8 april in Rotterdam te kunnen uitlopen.

De trainingslopen starten telkens om 9.30 uur vanaf het sportcomplex van SV Langeberg. Er wordt gelopen in diverse tempogroepen, onder leiding van ervaren hardlopers. Elke 5 kilometer is er een drankpost. Hardlopers die niet de Rotterdam Marathon lopen kunnen kortere afstanden meelopen tijdens de trainingen.

Inschrijven kan via e-mail: [email protected]

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019