Echtpaar overvallen langs snelweg

19388

Een Schinvelds echtpaar is op een parkeerplaats langs een snelweg in Frankrijk overvallen. Dat gebeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag toen ze op weg waren naar hun vakantiebestemming.

Op het moment dat de man en vrouw in hun camper lagen te slapen spoten de overvaller een gas in hun camper, zodat ze in hun slaap bedwelmd raakten. Daarna werd een slot opengebroken.

Toen de man en vrouw later wakker werden, bleek een reiskoffer te zijn gestolen. Van de beroving is aangifte gedaan bij de Franse politie. Daarna hebben ze hun reis kunnen afmaken.

De Franse politie waarschuwt al langer voor deze nachtelijke berovingen die meestal op onbewaakte parkeerplaatsen op routes naar de Middellandse Zee plaatsvinden. Die routes zijn vooral populair bij toeristen en bendes maken graag gebruik van deze onschuldige toeristen.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019