Eaters winnen thuis van Duitse ploeg

27454

De Microz Eaters uit Geleen hebben zondag gewonnen van de Hammer Eisbären uit Duitsland. De Eaters wisten in eigen huis te winnen met 2-1.

Het duel tegen de Duitse ploeg is het resultaat van een nieuwe competitie. De Inter Region Cup is een competitie waarbij 12 teams uit Nederland, België en Duitsland met elkaar de strijd aangaan.

De openingstreffer kwam op naam van Yoren de Smet. Halverwege het duel kwam voor de Duitse ijshockeyers de gelijkmaker. De Eaters bleven knokken voor een overwinning en in de slotminuut van de wedstrijd wist Marco Postma het beslissende doelpunt te scoren voor de Eaters.

De overwinning was een pleister op de wond voor het team van Andy Tenbult. Zaterdag verloor de ploeg In de BeNe-League nog met 6-0 in Zoetermeer.

 

weerfoto november

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019