Eaters nog niet in finale

24637 Of de Eaters uit Geleen zich weten te plaatsen voor de finale van de beker is nog onduidelijk. De ijshockeyers uit Geleen verloren in Den Haag met 6-4 van HIJS Hokij.

Een dag eerder wist het team van hoofdcoach André Tenbult tijdens een thuiswedstrijd op het ijs in Geleen nog te verslaan met dezelfde cijfers. Lars van Sloun uit Brunssum wist als eerste te scoren. echter niet veel later werd de tegentreffer gescoord. In Den Haag ging het uiteindelijk tot in de derde en laatste periode gelijk op. Echter de ploeg uit Den Haag wist nog een tandje bij te schakelen en nog twee maal te scoren.

Woensdag 30 januari treden beide ploegen opnieuw tegen elkaar aan. Deze wedstrijd vindt plaats op het ijs van Glanerbrook.

Als de Eaters deze wedstrijd weten te winnen staan zij op zondag 3 februari in de finale.