Eaters dankzij Van Sloun in halve finale

Mede dankzij Lars van Sloun uit Brunssum heeft ijshockeyclub Eaters zich weten de plaatsen voor de halve finale van de Bene-League. In Glanerbrook werd het in de overtime 5-4 voor de ploeg uit Geleen.

De ploeg van Andy Tenbult stuntte opnieuw tegen de Ahoud Devils. De ploeg kwam meerdere malen op achterstand maar wist toch iedere keer weer de aanluiting te vinden.

Brunssumer Lars van Sloun wist vlak voor het einde van de derde periode de 4-4 te scoren en zijn ploeg in de wedstrijd te houden. Na vier minuten in de overtime was de Brunssumer opnieuw betrokken bij een goal. Na een goede combinatie wist Vadim Gyesbreghs de puck in het doel van de Devils te knallen en daarmee de wedstrijd te beslissen.

Zaterdag moet de ploeg in de halve finale aantreden tegen Herentals. Een dag later vindt de returnmatch plaats in Geleen.

25340 foto © ZO-NWS | Facebook Geleen Eaters