Drie versterkingen voor eersteklasser BSV Limburgia

28956

Eersteklasser BSV Limburgia/Kamerland is voor komend seizoen al flink aan de weg aan het timmeren op sportief vlak. De Brunssumse club heeft drie nieuwe spelers aan zich weten te binden.

Boyd Derksen speelde in het verleden in de jeugd van de Brunssumse fusieclub waarna hij verkaste naar de jeugd van Fortuna Sittard. In de zomer van het seizoen 2016-2017 stapte Derksen over naar de jeugdopleiding van Roda JC. Na dit verblijf in Kerkrade speelde hij nog bij EVV en Sportclub Susteren. 

De tweede nieuwe aanwinst voor BSV/Limburgia is doelman Anton Fijneman. Hij keepte tot en met de JO14 bij VV de Leeuw waarna hij de overstap maakte naar Fortuna Sittard. Vervolgens kwam hij uit voor EHC, FC Hoensbroek en afgelopen seizoen wederom EHC, waar de twintigjarige goalie basisspeler was.

Versterking nummer drie voor de Brunssumers is flankaanvaller Nigel Bougard. In de jeugd speelde hij bij Roda JC en MVV, waarna hij verkaste naar Sportclub'25. 
 

weerfoto april

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019