Drie Brunssummers door in voorleeswedstrijd

24996 Tijdens de kwartfinale van de Nationale voorleeswedstrijd hebben drie leerlingen uit Brunssum de volgende ronde gehaald. Jim Hollender van RKBS Langeberg, Elke Gommans van De Galeidoscoop en Janoah Schoonens van Basisschool Benjamin uit Brunssum gingen er met de winst vandoor.

De bibliotheek van Brunssum organiseerde de kwartfinale van de Nationale Voorleeswedstrijd in de aula van Basisschool Titus Brandsma. In totaal namen 9 kinderen die onglangs al de beste lezer van hun school werden, het tegen elkaar op. Een jury beoordeelde het lezen van de kinderen.

De drie winnaars nemen op 27 februari deel aan de halve finale in Schimmert. Dan nemen leerlingen uit Parkstad het tegen elkaar op om een plek in de provinciale finale in Roermond te bemachtigen.

24997 foto © ZO-NWS | Bibliotheek Brunssum