Doenrade krijgt weer een kermis

21835 Doenrade krijgt na een lange periode van afwezigheid weer een kermis. Op zondag 10 juni staan op het plein voor Gasterie Dobbelsteyn een aantal attracties opgesteld.

Initiatiefnemer voor de kermis is ondernemer Erik Cremers van Dobbelsteyn. Hij wil het 5-jarig jubileum van zijn horecazaak met een kermis en een jubileumlunch met zanger Martin Hurkens vieren.

Het wordt in elk geval een kermis als vanouds. Met onder meer een zweefmolen, springkussen, kop van jut en versnaperingen. Grote attracties als botsautos's en een rups zullen echter ontbreken, vanwege de kosten.

Als het initiatief slaagt, dan is er ook de komende jaren mogelijk een kermis in Doenrade. Voordat de kermis op 10 juni van start gaat trekt eerst een processie door het dorp.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019