Dode schietpartij is 49-jarige Hoensbroekenaar

23069

Het slachtoffer van de fatale schietpartij donderdagavond in Hoensbroek is een 49-jarige man uit die plaats. Een verdachte heeft de politie nog niet en daarom is een grootschalig rechercheteam van 20 man op de zaak gezet.

De man werd rond 23.30 uur op de Akerstraat Noord neergeschoten, vlak voor zijn eigen woning. Hij overleed later in het ziekenhuis.

Een deel van de Akerstraat Noord is de hele nacht afgesloten geweest voor onderzoek. Daarbij werd ook een speurhond ingezet. De politie is ook nog bezig met een buurtonderzoek.

Over het motief of de aanleiding tot de schietpartij kon de politie nog niets zeggen. Onderzoek moet meer duidelijkheid geven. De politie is ook op zoek naar getuigen van de schietpartij.

 

23070

foto (c) LOO-tv | Nifoma

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019