Diploma-uitreiking op Pinkpoppodium

29990

2000 geslaagde mbo-studenten van het Vista College mogen van 1 tot en met 13 juli hun diploma in ontvangst nemen op het Pinkpop hoofdpodium in Landgraaf.Vanaf woensdag kunnen de geslaagden door een drive-in rijden op het Megalandterrein.

Vanwege de coronacrisis is een uitreiking op reguliere wijze niet mogelijk. Op deze manier wil het college toch zorgdragen voor een goed afscheid van en voor de student zelf.

Daarnaast zullen enkele bekende Limburgers acte de présence geven. Theo Bovens zal woensdag de eerste vier diploma’s uitreiken aan studenten van de opleidingen zelfstandig werkend kok en gastheer/gastvrouw horeca. Op 8 juli is het de beurt aan mister Pinkpop Jan Smeets. Hij zal dan tussen 10.00 en 12.00 uur de diploma´s uitdelen.

Trotse gezinsleden mogen mee in de auto om het parcours af te leggen op het festivalterrein om vervolgens getuige te zijn van de student die zijn of haar diploma krijgt op een plek waar eerder grootheden als Bruce Springsteen, The Rolling Stones en Paul McCartney de sterren van de hemel speelden.
 

weerfoto Juli

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019