Diamanten bruidspaar Kuijpers-van Dijk

Onlangs vierden Harry en Cecilia Kuijpers-van Dijk hun 60e trouwdag. Loco-burgemeester Servie L' Espoir bezocht donderdag het diamanten bruidspaar om hen namens de gemeente te feliciteren.

Harry werkte vroeger voor de gemeente Heerlen. Zingen deed hij graag en daarom was hij ook lid van twee zangkoren. Hij maakte deel uit van het Heerlense gemeentekoor en het Brunssums Mannenkoor. Daarnaast werd ook regelmatig Jeu de Boule gespeeld. Nu kijkt hij voornamelijk televisie.

Zijn vrouw leerde hij op de kermis in Brunssum kennen. Naast het huishouden en de zorg voor de twee zonen werkte Cecelia parttime bij bakkerij Marebos. Zwemmen en puzzelen waren haar grootste hobby's.

Tegenwoordig verblijft het echtpaar in Zorgcentrum Emmastaete in Brumssum.

Kijk hier naar een fotoverslag van het bezoek aan het diamanten bruidspaar Kuijpers-van Dijk >>

foto © ZO-NWS | Hans van der Haijden