Derde voorbereiding op marathon Rotterdam

28118

De organisatie achter de Parelloop in Brunssum organiseert ook in 2020 trainingslopen als voorbereiding voor de marathon van Rotterdam. Op zondag 16 februari vindt alweer de derde trainingsloop plaats waarbij men start met een afstand van 30 kilometer.

Op zondag 8 maart is de vierde een tevens laatste trainingsloop. Deze wordt uitgebreid met nog eens vijf kilometer.
Met de voorbereiding van deze vier trainingslopen moet het mogelijk zijn om de 42,2 kilometer op 5 april in Rotterdam uit te lopen. Het is voor hardlopers, die niet de Rotterdam Marathon lopen, ook mogelijk om kortere afstanden te lopen tijdens deze trainingen.

De trainingslopen starten telkens om 9.30 uur vanaf het sportcomplex van SV Langeberg. Er wordt gelopen in diverse tempogroepen, onder leiding van ervaren hardlopers. Elke 5 kilometer is er een drankpost.

Inschrijven kan via e-mail: [email protected]

Weerfoto januari

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019