Derde overwinning Roda JC op rij

21725

Roda JC heeft op het nippertje gewonnen van PEC Zwolle. In het Parkstad Limburg stadion werd het 3-2. Het was de derde overwinning op rij voor de ploeg van Robert Molenaar.

Roda JC startte voortvarend. Avdijaj zette Roda in de derde minuut op voorsprong. Niet veel later verdubbelde Gustafson de stand. Even hing de 3-0 in de lucht met PEC Zwolle liet zich niet op de knieën krijgen. Younes Namli wist na 25 minuten spelen de bal in het doel van Roda-keeper Hidde Jurjus te krijgen.

Na rust leek Roda JC iets in te zakken. PEC Zwolle was meer aan de bal en dat resulteerde in de 85e minuut in een doelpunt waarmee de stand gelijk kwam. Vlak voor tijd, in de 87e minuut, scoorde Mikhail Rosheuvel en daarmee had Roda JC drie belangrijke punten binnen.

Kjik hier naar een fotoverslag van de wedstrijd Roda JC-PEC Zwolle >>

 

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019