Deken Schinnen zoekt kluizenkraker

30333

De Schinnense deken Jack Honings zoekt een ervaren kluizenkraker die een kapotte kluis alsnog weet open te krijgen. Daarom heeft hij een oproep gedaan op social media. 

'U krijgt de kluissleutel en de voordeur hoeft u niet zelf te forceren. Gewoon aanbellen, het alarm zetten we voor u uit. Mocht het u lukken, dan bellen we niet de politie maar krijgt u koffie en vlaai', aldus Honings. 

Het dekenaat in Schinnen krijgt een kluis met daarin allerlei benodigdheden voor de missen niet meer open. Verschillende andere deskundigen hebben al geprobeerd om de hermetisch afgesloten safe te openen, maar zij beten allen hun handen stuk op de niet meewerkende kluis die alleen met een sleutel geopend kan worden.

Honings vindt de safe te prijzig om deze met 'geweld' te openen. Vandaar dat hij nu een oproep doet aan eventuele kenners die hem kunnen helpen. .

weerfoto Juli

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019