De politie neemt caravans in beslag

24672 De politie heeft in Landgraaf de caravans van twee broers in beslag genomen. Piet en Willem Soering proberen al enkele weken een staanplaats voor hun caravans af te dwingen bij de gemeente Landgraaf.

De gemeente geeft daar echter geen gehoor aan. Sinds vorige maand voeren de broers actie. Eerder had één van hen zich vastgeketend aan zijn woonwagen die bij de ingang van het gemeentehuis in Landgraaf stond. De politie heeft toen de woonwagen ook al laten wegslepen. Enige tijd later stonden ze weer ergens illegaal met hun caravans en ook toen heeft de politie de woonwagens verplaatst.

Nu stonden de broers op een parkeerplaats bij basisschool De Wissel in Landgraaf. Deze keer hoeven de broers er niet op te rekenen dat zijn hun caravans snel terugkrijgen. Vanwege de bestuursdwang die burgemeester Raymond Vlecken heeft opgelegd zijn de voertuigen vier weken in beslag genomen.

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019