Daryl Werker: Roda heeft aanbod nieuw contract gedaan

29503

Roda JC heeft aanvoerder Daryl Werker een aanbod voor een langer verblijf bij de eerstedivisionist gedaan. Dat bevestigt de verdediger, die een aflopend contract heeft in Kerkrade, tegenover ZO-NWS. 

 
"Ik heb inmiddels al gesprekken gehad en de club heeft mij een aanbod gedaan", legt Werker uit. "De onderhandelingen hierover lopen nu, ook over de lengte van het nieuwe contract. Er is nog wel wat interesse van een andere club, maar die is niet concreet op dit moment. Ik wil graag bij Roda blijven als we er uit komen." 
 
De 25-jarige Daryl Werker, afkomstig uit Mechelen, groeide in de afgelopen tijd uit tot een vaste waarde in de centrum van de verdediging bij de Kerkraadse club. In 2016 werd hij enige tijd verhuurd aan MVV. 
 

Weerfoto mei

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019