Dames HCN winnen met duidelijke cijfers

De dames van Hockey Club Nuth hebben afgelopen weekend met duidelijke cijfers gewonnen van Oranje Rood. De ploeg uit Eindhoven stapte uiteindelijk met een 14-0 nederlaag van het veld.

Met de nodige vertraging zijn afgelopen weekend alle teams begonnen aan de Lentecompetitie. Vorige week kampten verschillende verenigingen toch met de gevolgen van de hevige regenval. Ook in Nuth was één van de velden blank komen te staan nadat de drainage het vele water niet meer aan kon.

HCN komt dit seizoen in actie met vijf seniorenteams, 9 juniorenteams en 6 jeugdteams.

foto © ZO-NWS | Hockey Club Nuth