CV De Veldkretsers zoekt 55 kandidaat prinsen

Carnavalsvereniging De Veldkretsers uit Wijnandsrade is op zoek naar 55 kandidaat prinsen. Uit de 55 kandidaten wordt dan op 16 november de enige echte prins geproclameerd.

Dat de carnavalsvereniging 55 kandidaten zoekt is omdat de vereniging komend seizoen 5 x 11 jaar bestaat.

Er zijn wel een paar vereisten. Zo moeten de kandidaten in Wijnandsrade wonen en minimaal 18 jaar oud zijn. Aanmelden kan via een van de bestuursleden. De kandidaten gaat zelf uitmaken wie de nieuwe prins gaat worden.