Cultuurmarkt Parade trekt veel volk

679 Het centrum van Brunssum stond zaterdag helemaal in het teken van de cultuurmarkt. Net zoals bij voorgaande edities van de Parade verkochten de folkloregroepen producten uit hun land.

Maar ook de typisch Limburgse streekproducten ontbraken niet. Speciaal voor de jeugd was er een stoepkrijtwedstrijd rond het thema ‘Krijt voor een lach!’.

De organisatie van de Cultuurmarkt was in handen van de Rotary Brunssum–Onderbanken.

Meer foto's van de cultuurmarkt >>