Coronavirus duikt op bij Roda JC

Drie medewerkers van Roda JC blijken besmet met het coronavirus. Dat heeft de voetbalclub vrijdagavond bekendgemaakt.

Het gaat om één speler en twee kantoormedewerkers. Twee anderen, waaronder één speler en één staflid, zijn‘zwak-positief‘ getest op het coronavirus.

De betreffende kantoormedewerkers zaten al een aantal dagen in quarantaine thuis. De positief geteste speler zit nu ook thuis in quarantaine. De ‘zwak-positieve‘ medewerkers blijven drie dagen thuis en worden daarna opnieuw getest.

De corona uitbraak heeft geen gevolgen voor de wedstrijd zaterdag tegen De Graafschap in Doetinchem, zo laat Roda weten.

weerfoto september