Corona zet streep door amateurwedstrijd

De voetbalwedstrijd tussen Heksenberg-NEC en FC Landgraaf van zondag is afgelast. Door een coronabesmetting bij de Landgravenaars gaat het duel niet door.

De KNVB heeft vanwege het ziektegeval de wedstrijd afgelast, meldt Heksenberg-NEC op social media.

Het competitieduel tussen de derde klassers zal op een later moment worden ingehaald. Wanneer dit zal zijn, is nog niet bekend.

FC Landgraaf deelt voor dit weekend nog de koppositie in de derde klasse A met Sportclub Jekerdal. Fusieclub Heksenberg-NEC is terug te vinden op de zevende stek in de ranglijst.

weerfoto oktober