Color Guards Jong Leven klaar voor wedstrijd

De meiden van de Color Guards van Jong Leven uit Brunssum hebben donderdag de laatste puntjes op de i gezet voor de wedstrijd van zaterdag in Wijchen.

De contest in de Wijchense Sporthal Arcus is zeer belangrijk voor de 13- en 14-jarige meisjes van de dansgroep van Jong Leven. Het is namelijk voor het eerst dat zij uitkomen in de categorie junior class. De groep uit Brunssum moet het opnemen tegen groepen die veelal uit oudere meiden bestaan.

De afgelopen tijd heeft de groep in ieder geval hard gewerkt aan een nieuwe dans, dus aan de voorbereiding zal het niet liggen. In hun dans staan de steenkolenmijnen in onze regio centraal.

De groep uit Brunssum is de enige groep uit Limburg dat deelneemt aan de wedstrijd.

28133 foto © ZO-NWS | Anja Timmers

weerfoto februari