CMWW organiseert wandelingen

23088

Het CMWW Brunssum-Onderbanken start binnenkort met wandelingen in het grensgebied bij Schinveld. Het gaat om korte wandelingen van hooguit 5 kilometer, die voor iedereen geschikt zijn.

Dus ook mensen met een rollator kunnen mee, evenals de aangelijnde hond. Tussendoor wordt er pauze gemaakt voor een kop koffie.

Ook andere activiteiten behoren tot de mogelijkheden, zoals fietsen, minigolf of een rit met de stoomtrein van de Selfkantbahn. Mensen mogen ook eigen ideeën aandragen.

De wandelingen zijn gratis, maar eventuele consumpties zijn voor eigen rekening. Starttijd en vertrekpunt voor de eerste wandeling op woensdag 5 september is om 10.00 vanaf het kantoor van CMWW in Schinveld. Vooraf aanmelden is niet nodig. Meer informatie bij CMWW op (088) 45525 90.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019