Clubicoon Ger Senden per 1 maart officieel ontslagen bij Roda

Clubicoon Ger Senden is per 1 maart ontslagen bij Roda JC. De Kerkraadse club heeft van het UWV toestemming gekregen voor de benodigde ontslagvergunning, bevestigt de voormalig teammanager en oud-speler tegenover ZO-NWS.

Senden zit als sinds juni afgelopen jaar thuis. "Ik kan bevestigen dat ik een brief heb gekregen dat ik per 1 maart officieel ontslagen ben", zegt de nu 47-jarige ex-voetballer. "Ik had ook nog de mogelijkheid om naar de kantonrechter te gaan, maar daar heb ik onder andere in verband met mijn familie van afgezien."

Senden geeft verder aan in de afgelopen tijd bij twee thuiswedstrijden van Roda JC te zijn geweest. "Het blijft mijn club namelijk, ik heb daar in totaal toch 32 jaar rondgelopen. Ik vind dat ik daarom respect en waardering verdien, dus ik hoop dat een en ander netjes wordt opgelost."

Roda JC laat desgevraagd bij monde van algemeen directeur Harm van Veldhoven weten op dit moment niet te willen reageren op deze 'interne kwestie'.