Caecilia maakt zich op voor WMC

3883 Fanfare St. Caecilia heeft nog een paar repetities ingelast voor het optreden op het WMC. De fanfare, uitkomend in de hoogste klasse, wil zo goed mogelijk voor de dag komen op het Kerkraadse concours.

Tijdens het WMC is één werk verplicht: in dit geval Vita Aeterna, een compositie geschreven ter nagedachtenis van Jeffrey Lindelauf, een overleden jeugdlid van de vereniging. Het optreden is zondag om 10.00 uur maar de uitslag misschien wel een week later. Dat komt door het grote aantal deelnemers.

Kijk hieronder naar een reportage >>