BVC '28 stopt ermee

88 Voetbalvereniging BVC '28 uit Bingelrade stopt ermee. Dat is besloten op de ledenvergadering. De voetbalclub had te kampen met een leegloop aan spelers nadat de KNVB het eerste elftal uit de competitie had genomen.

Hieraan lagen enkele incidenten te grondslag. De overige leden zagen geen toekomst meer voor de club. Op 14 april wordt de inboedel van het sportcomplex verkocht. Vanaf 10.00 uur kunnen de leden van de vereniging snuffelen tussen de inboedel en vanaf 14.00 uur is iedereen van harte welkom.