Burgemeester Leers bezoekt Brunssum Noord

22489 In het kader van het bezoek aan de Brunssumse wijken gaat waarnemend burgemeester Gerd Leers maandag naar Brunssum Noord. Het bezoek begint met een presentatie door het wijkteam.

De bijeenkomst start om 18.00 uur in het Pools Huis aan de Schinvelderstraat. Na de presentatie staat een discussie over de leefbaarheid in de wijk op de agenda.

Bewoners van Brunssum Noord kunnen belangrijke onderwerpen naar voren brengen. Stuur dan een email naar [email protected] of vul het contactformulier van de website www.wijkteam-brunssum-noord.nl in.

Burgemeester Gerd Leers besloot zijn oor te luister te leggen vanwege de vele punten die de wijkteams tijdens een commissievergadering in februari naar voren brachten.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019