Brunssumse Annie beste politiehond

7744 Mechelse herder Annie is sinds afgelopen weekend de beste politiehond van Nederland.

De hond van Henk Iedema uit Brunssum won de tweedaagse wedstrijd om de Nederlandse kampioenschappen Politiehond die zaterdag en zondag in Eindhoven werden gehouden. Iedema deed voor de tiende keer mee. In 1992 werd hij al eens kampioen met hond Rico. De wedstrijd werd georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging (KNPV).

Kijk hier naar een YouTube filmje over de kampioenschappen beste politiehond >>