Brunssummerheide beter toegankelijk

24422 De Brunssummerheide moet nog beter bereikbaar worden voor mensen in een rolstoel. Daarom start Natuurmonumenten begin volgend jaar met diverse aanpassingen.

Eerder werd al een speciale wandelroute aangelegd die toegankelijk was voor mensen in een rolstoel of met een rollator of kinderwagen. In de route zitten een aantal hellingen die afgevlakt gaan worden en ook wordt er gekeken naar een plek waar wel eens water blijft staan.

Verder worden de ontdekpoel opgeknapt en bereikbaar gemaakt voor een rolstoel. Ook in het huttenbos komt een grote hut waar kinderen met een rolstoel in kunnen. Tot slot worden ook de speelplekken bij het bezoekerscentrum rolstoelvriendelijk gemaakt.

De aanpassing zijn naar verwachting eind januari klaar. Later volgt de opening van de wandelroute die wordt omgedoopt tot 'natuur op rolletjes'.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019