Briljanten huwelijk Gerhard en Trees gevierd

26326

In Brunssum is donderdag stilgestaan bij het 65-jarig huwelijk van Gerhard en Trees Van Gelder-Lousberg. Burgemeester Gerd Leers bezocht het echtpaar in hun woning aan de Albert Schweitzerstraat.

Gerhard (88) is geboren en getogen in Brunssum. Hij heeft eerst ondergronds als houwer gewerkt in de Staatsmijn Hendrik. Na de sluiting van deze mijn heeft hij op het hoofdkantoor van de mijn in Heerlen gewerkt en daarna op het ABB (Assemblagebedrijf Bouwberg).

Eerder ontving hij een koninklijke onderscheiding voor zijn grote maatschappelijke betrokkenheid binnen de Nieuw-Apostolische Kerk in Landgraaf, waar hij ruim 43 jaar diverse taken op zich heeft genomen.

Trees (89) komt uit Waubach. Ze heeft vroeger op de administratie gewerkt van een textielfabriek. Daarna had ze de zorg over hun gezin met drie kinderen. Ze heeft 65 jaar in het zangkoor gezeten van de Nieuw-Apostolische Kerk in Landgraaf.

Kijk hier naar de foto's van het briljanten bruidspaar Gerhard en Trees Van Gelder-Lousberg >>

 

26327 foto (c) ZO-NWS | Anja Timmers

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019