Bonte avond en prinsenproclamatie

16994 Ouderencarnavalsvereniging De Uule uit Schinveld organiseert op donderdag 24 januari hun jaarlijkse bonte avond. Vanaf 19.30 uur kunnen bezoekers in feestzaal Meetpoint genieten van een gevarieerd programma.

Het hoogtepunt van deze avond is natuurlijk het uitroepen van de nieuwe prins of prinses van de ouderencarnavalsvereniging. De Uule hebben drie finalisten van de buuttekampioenschappen naar Schinveld weten te halen om de lachspieren van de bezoekers in werking te zetten. Daarnaast is er ook muziek van onder andere de Zanggroepen De Kloomp en Kölsch Platt en nog veel meer. DJ Willy zorgt voor de muzikale intermezzo's.

Kaarten voor deze avond zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij leden van de vereniging, Meetpoint, Jacky's Bloemenshop, Zen Bloem en Kado en café 't Baekske in Schinveld.