Boek over 60 jaar Hoej

Het Hoej Hoej Comité uit Schinveld bestaat 60 jaar en daarom komt er een boek uit over deze bijzondere vereniging. Het boek is gemaakt door John Imming van het comité.

De kroniek over de geschiedenis van het oplaten van de Geet heeft als titel Is de Geet gevonge? Het heeft vier jaar geduurd om alle benodigde informatie, foto's, anekdotes en wetenswaardigheden bij elkaar te krijgen. Hierbij heeft John veel hulp gehad van Hoejer Ben Derks en oud-president Jo Reijnders.

Het boek is pas verkrijgbaar vanaf 29 februari 2020. Dan viert de vereniging uitgebreid hun 60e verjaardag. Belangstellenden kunnen zich echter nu al inschrijven om zich van een exemplaar te verzekeren.

Meer informatie is verkrijgbaar via (045) 527 16 58 of [email protected]