Bijzonder concert tijdens Parade

14204 Zo'n 200 basisschoolleerlingen en 70 leerlingen van het Romboutscollege uit Brunssum gaan tijdens de Parade in Brunssum een concert geven. De optredens staan gepland op 18, 19 en 20 juli van 11.00 tot 12.00 uur.

In het Openlucht theater laten de leerlingen bezoekers genieten van dans, zang, rap. muziek en film. Jean-Philippe Rieu en Marianne Milder, van de Vrije Akademie Zom, hebben het in diverse workshops voor elkaar gekregen om de dromen van de kinderen om te zetten in een fantastische show. Dit past uitstekend in het centrale thema van deze editie van de Parade, Dreaming and Dancing.

Mocht het weer niet meewerken dan vinden de optredens plaats op de trappen in de Brikke Oave aan het Lindeplein.

14205 foto © LOO-tv | Philip Driessen Fotografie