Ballonnen langs optochtroute Parade

14660 De gemeente Brunssum is gestart met een initiatief om het Worldfestival Parade Brunssum nog meer op te fleuren. Naast de kleurrijke klederdacht van de ongeveer 20 groepen zijn er bij adressen langs de optocht ballonnen bezorgd.

De Folkloristische optocht trekt op zondag 17 juli door de straten van Brunssum. De gemeente Brunssum roept de bewoners op om hun straten feestelijk aan te kleden. Dat kan met vlaggen, ballonnen of andere versieringen. Om een steentje bij te dragen heeft de gemeente de paketten uitgedeeld.

De Parade 2016 gaat van start op donderdag 14 juli met om 19.00 uur de opening vanuit het paviljoen in het Vijverpark. De opening is live te volgen via LOO-tv. De sluiting op woensdag 20 juli is eveneens te volgen via het televisie- en internetkanaal van de streekomroep.

De hele week door is er van alles te beleven in het het Vijverpark en het centrum van Brunssum. De 20 groepen, die vanuit heel de wereld naar Brunssum komen, staan centraal tijdens deze veelal gratis te bezoeken activiteiten.

 

14659 foto © LOO-tv | Freek Posthuma

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019