Amusetocht door Stammenderbos

27565

VVV Zuid-Limburg organiseert samen met enkele ondernemers een winterse amusetocht door het Stammenderbos. Tot en met 29 februari kunnen deelnemers deze tocht boeken.

Tijdens de 6,5 kilometer lange wandeling kan men onderweg genieten van drie amuses. De Biesenhof in Geleen, Kasteel Terborgh in Schinnen en Gasterie de Bokkereyer in Sweikhuizen zorgen voor een lekkernij tijdens de pauze. De wandeling is te volgen via een wandelkaart met plattegrond. Het maakt niet uit waar u start en wat de volgende rustplaats is.

De amusetocht is van dinsdag tot en met zondag tussen 11.00 en 17.00 uur te lopen. Kaarten voor deze bijzonder lekkere wandeltocht zijn verkrijgbaar bij de deelnemende horecagelegenheden en de Visit Zuid-Limburgshop. Online boeken via www.visitbeekdaelen.nl is ook mogelijk.

 

weerfoto november

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019