Agressieve pannenverkoper op pad

22486 In Kerkrade is een zeer agressieve pannenverkoper aan het werk. Voor zover bekend is de man vooral actief in de wijk Rolduckerveld.

De man van rond de 40 biedt pannen en messen aan voor een laag bedrag en soms zelfs voor niets. De verkoper leverde enkele weken geleden een set pannen en bestek af bij een oudere man. Onlangs keerde hij terug bij de man en wilde alsnog geld hebben voor zijn spullen. Op vrij agressieve en intimiderende wijze werd de man ertoe gedwongen geld te pinnen om voor de spullen te betalen. 

De man was klein van postuur en ging gekleed in een driedelig pak. Hij sprak gebrekkig Nederlands met een Duitse tongval. De malafide pannenverkoper rijdt in een zwarte Mercedes met Zwitsers kenteken.

De politie waarschuwt onder andere via Facebook niet in te gaan op dit soort praktijken.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019