Afscheidsreceptie voor oud wethouder Jo Palmen

27828 Op vrijdag 17 januari is er een afscheidsreceptie voor oud wethouder Jo Palmen van Brunssum. Palmen maakte op 10 december bekend dat hij stopte als als wethouder. Hij zat toen al een poos ziek thuis.

Jo Palmen heeft een lange staat van dienst binnen de gemeente Brunssum. Hij trad in 1978 toe tot de gemeenteraad als lid van de CDA-fractie. In 1993 ging hij verder met zijn eigen fractie die in 1994 werd omgedoopt tot Burger Belangen Brunssum.

In 2001 werd hij voor de eerste keer benoemd tot wethouder. Bij de verkiezingen in 2006 keerde hij terug in de gemeenteraad als fractievoorzitter. Hij trad in oktober 2017 wederom toe tot het college, tot grote ergernis van toenmalig burgemeester Luc Winants die vond dat Palmen niet integer was. Winants legde daarop zijn functie neer.

Op doktersadvies legde Palmen in september 2019 zijn wethoudersfunctie tijdelijk neer, waarna hij op 10 december bekendmaakte dat hij definitief stopte.

De afscheidsreceptie vindt plaats in het Schuttershüske aan de Heidestraat 20 in Brunssum. De receptie duurt van 16 tot 19 uur waarvoor iedereen is uitgenodigd.

Weerfoto januari

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019