Aandeelhoudersvergadering Roda uitgesteld

26004

De aandeelhoudersvergadering over het voortbestaan van Roda JC is uitgesteld. De vergadering gaat nu eind volgende week plaatsvinden, laat Roda JC weten.

Fritz Schrouff, die bijna 80 procent van de aandelen bezit, zegt onder de indruk te zijn van alle acties en pogingen van fans om de club overeind te houden. Zo hebben de fans in korte tijd al 150.000 euro bij elkaar gekregen.

De Zwitsers-Russische zakenman Aleksei Korotaev bezit ook nog eens 20 procent van de aandelen. Deze laatste kan echter nog niet veel betekenen voor Roda omdat hij Dubai nog niet uit mag. Zijn rechtszaak loopt wel op zijn einde.

Schrouff bestudeert nu de bij hem ingediende toekomstplannen. Hierbij heeft de Landgraafse zakenman vooral aandacht voor het financiële plaatje. Naast die van de fans zijn er ook financiële bijdragen noodzakelijk van andere partijen om het tekort van zo'n 900.000 euro op te vangen.

Mocht er volgende week nog geen duidelijkheid zijn over de financiële toekomst van de club dan blijft er volgens Schrouff niets anders over om alsnog het faillissement aan te vragen.

 

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019