900 MVV-fans bij derby tegen Roda JC

27770

900 MVV-supporters mogen op 12 januari de derby tegen Roda JC bijwonen. Daarmee is het uitvak in het Parkstad Limburg Stadion nagenoeg volledig bezet.

Om veiligheidsredenen kunnen de fans van de Maastrichtste club alleen gebruik maken van de buscombi. Ook wordt iedereen onderworpen aan een verplichte fouillering en zijn enkele andere veiligheidsmaatregelen van kracht.

In maart vorig jaar was er een hoop gedoe rond het toelaten van de MVV-supporters in het stadion in Kerkrade. Toen mochten er in eerste instantie maar 400 supporters in, hetgeen tot een bycot leidde van MVV-supporters. Toen de autoriteiten uiteindelijk toch bijna duizend supporters wilden toelaten, was het al te laat. De MVV-fans keken de wedstrijd op een groot scherm in het eigen stadion.

 

weerfoto december

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019