80 erfgoed locaties digitaal toegankelijk

30925

De Gemeente Landgraaf heeft 80 plekken van hun cultureel erfgoed digitaal toegankelijk gemaakt. De objecten op ontdeklandgraaf.nl zijn voorzien van foto's, omschrijving en anekdotes.

Landgraaf had al langer het idee om het cultureel erfgoed online te zetten. Dat de website nu vlak voor Open Monumentendag in de lucht komt is dan ook geen toeval. Vanwege de coronacrisis kan het erfgoed op alternatieve manier bekeken worden. Het is de bedoeling om in de toekomst meer locaties op de website te zetten.

Anya Niewierra, algemeen directeur van Visit Zuid-Limburg, noemt Ontdek Landgraaf “Een uniek voorbeeld van storytelling over het boeiende verleden van de gemeente Landgraaf. En dan ook nog op een zeer aantrekkelijke en diepgaande wijze gepresenteerd. Wat een aanwinst om het toeristisch aantrekkelijke Landgraaf te versterken!”.

 

30926 foto: gemeente Landgraaf

 

weerfoto september

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019