180 kilo henneptoppen in beslag genomen

25594

De politie heeft in een woning in Terwinselen (Kerkrade) een grote hoeveelheid hennep aangetroffen. Agenten vielen woensdag de woning binnen en vonden al snel een als hennepdrogerij ingerichte ruimte.

Volgens de politie lag hier zo'n 180 kilo henneptoppen te drogen. De drogerij was opgevallen door de sterke henneplucht die in de wijk aanwezig was. Al snel was duidelijk uit welk pand de overlast kwam.

De hennep werd in tientallen zakken afgevoerd en vernietigd. Ook de amateuristische en brandgevaarlijke drooginstallatie is in beslag genomen.  

De bewoner van het pand is aangehouden en moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden. De gevonden hennep heeft naar schatting een straatwaarde van 700.000 euro.

 

25595 foto © ZO-NWS | politie Kerkrade

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019