15 jaar cel en tbs geeist voor moord taxichauffeur

20799 Het Openbaar Ministerie heeft 15 jaar cel en tbs met dwangverpleging geëist voor de moord op de 24-jarige taxichauffeur Magomadov. Het stoffelijk overschot van de taxichauffeur werd op 7 mei vorig jaar gevonden in een bos bij het Duitse Schalbruch, vlak over de grens.

De verdachte verklaarde in rechtbank dat er onenigheid was over de ritprijs van Maastricht naar Spaubeek en dat hij uit zelfverdediging zou hebben gehandeld. De Officier van Justitie gelooft dat verhaal niet. Verdachte Van K. zat al eerder vast voor bedreiging van en overval op een taxichauffeur.

De Maastrichtse taxichauffeur was in de nacht van 6 op 7 mei 2017 in Spaubeek om het leven gebracht. Daar waren op straat bloedsporen gevonden. Het lichaam dumpte hij in een bosgebied bij Schalbruch waar het later door wandelaars werd gevonden.

De taxi van het slachtoffer werd leeg aangetroffen langs de A12 bij Zevenhuizen. Daar werd toen ook de 45-jarige verdachte opgepakt.

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019