13 personen beter maar ook 4 doden in Kreis Heinsberg

In de Kreis Heinsberg zijn vrijdag weer 13 personen gezond verklaard nadat ze besmet waren met het coranavirus. Toch is er ook minder goed nieuws. Het totaal aantal mensen dat overleden is aan het virus is opgelopen tot 13.

Het gaat om drie vrouwen en een man die overleden zijn aan de gevolgen van een longontsteking. De slachtoffers varieerden in leeftijd van 68 tot 95 jaar.

Ook het totale aantal besmette personen in de Kreis Heinsberg is licht opgelopen van 879 tot 916.

Maandag gaan de besturen van de regio's Aachen, Düren en Heinsberg met elkaar in overleg om onder andere de medische zorg op elkaar af te stellen.