13-jarige meisje door personenbus aangereden

20771 Een 13-jarig meisje uit Nederland is in het Duitse grensplaatsje Millen door een kleine bus van haar fiets gereden. Hierbij raakte zij zwaargewond.

Het meisje wilde dinsdag met haar fiets de provinciale weg oversteken toen ze werd aangereden. De 76-jarige bestuurder van een Duitse regionale bus kon niet meer op tijd remmen en botste tegen het meisje.

Het slachtoffer raakte zo zwaargewond dat zij met de traumahelikopter naar het ziekenhuis werd gebracht. Ze is niet in levensgevaar, maar zal nog even in het ziekenhuis moeten blijven voor verdere behandeling.

Verder raakte bij het voorval niemand gewond. In verband met de inzet van de helikopter en het onderzoek van de politie is de weg urenlang afgesloten geweest.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019