1200 bezoekers nieuwjaarsreceptie Beekdaelen

Zo'n 1200 mensen hebben maandag de eerste nieuwjaarsreceptie van Beekdaelen bezocht. De bezoekers kregen daarbij een virtuele rondgang door de nieuwe gemeente voorgeschoteld.

Dat de belangstelling groot zou zijn wist de gemeente vantevoren omdat de mensen zich moesten aanmelden. Wie met de auto kwam moest meestal veraf een plekje zoeken en een stuk lopen naar De Oirsprong in Oirsbeek.

Bezoekers werden in groepen rondgeleid langs de 40 stands van organisaties, clubs en ondernemers uit Beekdaelen. Ook waren er optredens van onder meer zanger Martin Hurkens en zangkoor Crescendo uit Doenrade.

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.