100.000 euro voor speeltuin Schutterspark

21443 Als het aan de VVD ligt trekt de gemeente Brunssum 100.000 euro uit om de speeltuin in het Schutterspark op te knappen. Ook de eigenaar van de speeltuin moet eenzelfde bedrag op tafel leggen.

Dat zou voortkomen uit afspraken die het vorige college heeft gemaakt met Arno Schutte, de beheerder van het park. De gemeente had in de begroting al een bedrag opgenomen voor het Schutterspark. De VVD heeft daarom een motie ingediend.

Onlangs werd bekend dat de speeltuin deze zomer niet open gaat omdat veel toestellen verouderd zijn en in slechte staat verkeren. 

Als de gemeenteraad dinsdag instemt met de motie kan er snel aan de slag gegaan worden om de speeltuin op te knappen. Als het meezit zou de grootste speeltuin van Brunssum dan toch nog deze zomer open kunnen.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019