MEER NIEUWS

Terreinwagen in Duitsland gestolen

24458 Onbekenden hebben in het Duitse Wehr, net over de grens bij Jabeek, een auto gestolen. De diefstal vond plaats in de nacht van zondag op maandag. Lees meer »

Proefboring gestart voor duurzame wijk

24456 Maandag is in Brunssum een proefboring gestart voor warmte-koude opslag. Op de plek van de voormalige Tracisiusschool aan de Gregoriuslaan werd daarom een boorinstallatie opgebouwd. Lees meer »

Geslaagd kerstconcert Zangvereniging Oranje

24454 Zangvereniging Oranje uit Schinveld kan terugkijken op een geslaagd kerstconcert. Het koor zong zondag in een volle Eligiuskerk in Schinveld. Lees meer »

Drukte bij kerstmarkt in Nonke Buusjke

24453 Ondanks het slechte weer wisten bezoekers zondag toch de kerstmarkt bij het Nonke Buusjke te vinden. De toeloop was zelfs zo groot dat een bezoekje aan het openlucht museum in Schinveld gepaard ging met het nodige oponthoud.

Lees meer »

Dode baby Brunssum: nieuw rapport NFI nodig

24450

Hoe kwam de vijf maanden oude baby Fabian in Brunssum precies om het leven? Dik een jaar na dato weet justitie dat nog steeds niet.

Lees meer »

BloteVoetenPark in race voor leukste uitje

24449 Het BloteVoetenPark in Brunssum maakt nog steeds kans om het Leukste uitje van Limburg te worden. Het leukste uitje is een verkiezing van de ANWB. Lees meer »

BloteVoetenPark in race voor leukste uitje

24449 Het BloteVoetenPark in Brunssum maakt nog steeds kans om het Leukste uitje van Limburg te worden. Het leukste uitje is een verkiezing van de ANWB. Lees meer »

Deel van dak ingestort door hevige regen

24448 In Kerkrade is afgelopen weekend een deel van het dak van een bedrijf aan de Klarenanstelerweg in gestort. Waarschijnlijk is de hevige regen hiervan de oorzaak. Lees meer »

Raad van State bekijkt bestemmingsplan ziekenhuis

24446

De Raad van State buigt zich vrijdag over het bestemmingsplan van het voormalige ziekenhuis in Brunssum. De nieuwe eigenaar, SMH Groep, is het niet eens met het gewijzigde bestemmingsplan.

Lees meer »

Harrie Smeets tot bisschop gewijd

24443

Harrie Smeets (58) is zaterdag tot bisschop van Roermond gewijd. Dat gebeurde tijdens een bijzondere plechtigheid in de kathedraal in Roermond.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017