MEER NIEUWS

Subsidie om jongeren bij schutterijen te krijgen

17596 Om meer jongeren bij de schutterswereld te betrekken stelt de provincie ruim 52.000 euro subsidie beschikbaar. Het geld is bedoeld voor projecten en activiteiten die een breed publiek en zeker jongeren aanspreken.

Lees meer »

Goethe certificaten uitgereikt

17595 Bij het Romboutscollege in Brunssum was dinsdag de uitreiking van de Goethe certificaten. De leerlingen die de afgelopen maanden de speciale lessen Duits hebben gevolgd kregen zo'n certificaat. Lees meer »

Sjilvese Hajnies stoppen

17593 De Sjilvese Hajnies zetten na elf jaar een punt achter hun carrière. Het trio stopt na hun 100e optreden. Op 1 april vindt in café-zaal  Baekske aan de Beekstraat in Schinveld vanaf 21.00 uur het laatste optreden plaats.

Lees meer »

LOOpende Zaken: ALS-fietstocht en WMC

17589 In LOOpende Zaken deze keer aandacht voor de ALS-fietstocht en het WMC. Sef Vergoossen is ambassadeur van de tocht waarvan de opbrengst naar onderzoek van de spierziekte ALS gaat. Lees meer »

Rode Beek wandeltocht in Schinveld

17587 Wandelen door het prachtige dal van de Rode Beek, bossen en heidelandschap kan komende zondag in Schinveld. Dan wordt voor de 23e keer de FaSiLa Rode Beek wandeltocht gehouden. Lees meer »

Monument voor Sjef Diederen Park

15592 In het Sjef Diederen Park in Hoensbroek komt een monument ter nagedachtenis aan de troubadour. Een stichting en de gemeente Heerlen zijn nu op zoek naar ideeën en ontwerpen voor het monument. Lees meer »

Gestripte auto in brand gestoken

17584

In het buitengebied van Schinveld is woensdag een gestripte auto in brand gestoken. Een voorbijganger zag de brandende auto rond 17.40 uur op de Munsterweg en waarschuwde de brandweer.

Lees meer »

Hilarische komedie in Bingelrade

17586 Zaterdag is de eerste voorstelling van de nieuwe klucht van de Tonieëlgroep Bèngelder. In het Ontmoetingscentrum kunnen bezoekers genieten van de hilarische komedie Ut Dûrpshotel (daar zit een luchtje aan). Lees meer »

Meer aanhoudingen fatale schietpartij

17582 Twee mannen uit Maastricht en Heerlen zijn aangehouden in verband met de dodelijke schietpartij op een Gelener. De 29-jarige eigenaar van een sishabar werd werd begin februari in zijn woning in Geleen neergeschoten.

Lees meer »

Buitenring mogelijk eerder klaar

17581 De Buitenring Parkstad Limburg kan eerder klaar zijn dan 2021. Dat komt omdat de Provincie ook het laatste stuk grond dat nodig is voor de aanleg van de 4-baans randweg in het bezit heeft. Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2016