MEER NIEUWS

Sjilvend's got Talent voor heel Beekdaelen

21839 Sjilvend's got Talent wordt omgedoopt in Beekdaeler Sjilvend's got Talent. Dat heeft de organisatie van de talentenshow besloten. Lees meer »

Directeur WSP Parkstad vertrekt

21838 De directeur van WSP Parkstad/WOZL, Theo van Kroonenburg, vertrekt. Dat heeft hij dinsdag bekend gemaakt. Lees meer »

Politie zoekt met foto naar verdachte bommelding

21837

De politie heeft een foto vrijgegeven waarop een man te zien is die verantwoordelijk gehouden wordt voor een bommelding op het NS station in Sittard. De bommelding dateert al van 22 juni 2017 en blijkbaar is de politie niet verder gekomen met het onderzoek.

Lees meer »

Doenrade krijgt weer een kermis

21835 Doenrade krijgt na een lange periode van afwezigheid weer een kermis. Op zondag 10 juni staan op het plein voor Gasterie Dobbelsteyn een aantal attracties opgesteld.

Lees meer »

Racoon wordt de vervanger van Dotan

21834 Racoon gaat Dotan vervangen op ParkCity Live. Dat heeft de organisatie van het Heerlense festival bekend gemaakt. Lees meer »

Online petitie tegen vliegenplaag

21832

Inwoners van Brunssum zijn een petitie gestart om een einde te maken aan een vliegenplaag. De insecten zijn afkomstig van industrieterrein Kranenpool en zorgen voor een plaag in onder meer de wijk Schuttersveld.

Lees meer »

Verkiezingen Beekdaelen nieuwe start voor PvdA

21831 De verkiezingen in de nieuwe gemeente Beekdaelen gaat de PvdA gebruiken als nieuwe start. Tijdens de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen moest de Partij van de Arbeid op de meeste plaatsen een fors verlies incasseren. Lees meer »

Gestolen oude sportwagen teruggevonden

21826 Een Porsche 911 uit 1984, die zaterdag werd gestolen in Monschau, is teruggevonden in een schuur in Hoensbroek. De oldtimer kon zo snel worden teruggevonden omdat er in de auto een GPS-zender zit. Lees meer »

Op zoek naar partijen voor coalitie

21825 BBB/Lijst Palmen en het PAK werken momenteel hard aan het vormen van een nieuwe coalitie voor de gemeente Brunssum. De twee lokale politieke partijen gaan daarvoor een solide basis vormen. Lees meer »

Ook een bevrijdingsfestival in Brunssum

21819 Voor het eerst wordt er in Brunssum op 5 mei een bevrijdingsfestival georganiseerd. De vereniging Herdenken & Vieren Brunssum heeft een uitgebreid programma samengesteld met veel muziek. Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017