MEER NIEUWS

Consumpties bij Roda 5 cent duurder

19180 Wie dit seizoen iets wil eten of drinken rond de thuiswedstrijden van Roda JC moet dieper in de buidel tasten. De consumptiebonnen worden 5 cent duurder, heeft de club maandag bekend gemaakt. Lees meer »

Beleefweek in Zuid-Limburg

19181 In de week van 16 tot en met 23 september wordt de Beleefweek Zuid-Limburg gehouden. Gedurende de week worden diverse activiteiten georganiseerd. Lees meer »

Roda neemt afscheid van iconen

19182 Roda JC gaat alsnog afscheid nemen van Benjamin van Leer en Tom van Hyfte. Dat gebeurt aanstaande vrijdag voor aanvang van de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. Lees meer »

Boete zorgt voor verlies bij de NS

19183 De boete die de Nederlandse Spoorwegen heeft gekregen wegens fraude zorgt voor rode cijfers in het eerste half jaar. Lees meer »

100.000e bezoeker musea Kerkrade

19189 Op het Museumplein in Kerkrade is maandagmiddag de 100.000e bezoeker van dit jaar aan de kassa van Columbus, Cube en Continium verschenen. De Familie Gevaert uit het Belgische Houthulst was de gelukkige. Lees meer »

Expositie voortijdig afgebroken

19190 In Heerlen is een foto-expositie van Wanna Renata voortijdig afgebroken. Een onbekende heeft ongeveer de helft van de tentoongestelde foto's beklad. Lees meer »

Romeins festival Heerlen goed bezocht

19176 Afgelopen zondag keerde Heerlen even terug naar de Romeinse tijd. In en bij het Thermenmuseum werden diverse activiteiten rond dit thema georganiseerd. Lees meer »

Vliegerfeest in Doenrade

19178 In het laatste weekend van augustus is weer het traditionele vliegerfeest in Schinnen. De organisatie is ook dit jaar weer in handen van Vliegerclub Oirsbeek. Lees meer »

Ook nachtvlinders worden geteld

19179 Tijdens de Nationale NachtvlinderNachten van 25 tot en met 27 augustus, worden de nachtvlinders geïnventariseerd. Op meer dan 100 plaatsen in Nederland wordt dan gekeken welke vlinders er op die locatie voorkomen. Lees meer »

Brandstichting in pand Benito Deane

19164

In de dansschool van Benito Deane in Treebeek is vrijdagochtend brand gesticht. De brand in het pand aan de Weijenweg werd rond 11.00 uur ontdekt door de buren.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2016