MEER NIEUWS

Scootmobielrijder aangereden in Landgraaf

21163 In Landgraaf is de bestuurder van een scootmobiel ernstig gewond geraakt. Dat gebeurde dinsdagmiddag op de kruising van de Sloterstraat en de Hovenstraat. Lees meer »

Opsporing Verzocht vanuit Landgraaf

21162 Speciaal voor de zaak Nicky Verstappen komt het tv-programma Opsporing Verzocht vanuit Landgraaf. Dat is vanwege de zaak Nicky Verstappen.

Lees meer »

Agressieve hond doodgeschoten in Oirsbeek

21161 De politie heeft in Oirsbeek een agressieve hond doodgeschoten. Dat gebeurde zondagavond op de hoek van de Wilgenstraat en de Populierenlaan. Lees meer »

Dronken en zonder rijbewijs achter het stuur

21159 Een dronken bestuurder uit Heerlen heeft het maandagavond wel heel bont gemaakt. Volgens De website Weertdegekste trok de man de nodige aandacht met zijn gevaarlijke rijgedrag.

Lees meer »

Veel carnaval op LOO-tv

17270 Streekomroep LOO-tv presenteert ook dit jaar weer een gevarieerd aanbod aan carnavalsevenementen.  Lees meer »

Twee geparkeerde auto's uitgebrand

21151

In Landgraaf en Hoensbroek zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee geparkeerde auto's uitgebrand. De eerste autobrand was rond middernacht op de Burgemeester Martinstraat in Hoensbroek.

Lees meer »

Meldpunt voor mijnschade in Limburg

21142 Limburg krijgt een laagdrempelig meldpunt voor mijnschade. Als het aan gedeputeerde Daan Prevoo ligt gaat het meldpunt volgende maand al open. Lees meer »

Carolus de Rijck op eerste plek bij BCD

21141 Carolus de Rijck is tijdens de ledenvergadering van BCD Brunssum aangewezen als lijsttrekker voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen. Daarmee neemt hij de plaats over van Ger Gerards. Lees meer »

Warm aankleden voor de carnavalsdagen

21139 Wie met carnaval op stap gaat of naar een optocht gaat kijken, doet er goed aan zich warm aan te kleden. Dat is het advies van het Rode Kruis. Lees meer »

Aanpak wateroverlast stap dichterbij

21133 Om de wateroverlast in Oirsbeek en Amstenrade aan te pakken is donderdag een intentieovereenkomst ondertekend. Wethouder Jeannette Quadvlieg van Schinnen zette in Meerssen haar handtekening onder de overeenkomst. Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017