MEER NIEUWS

Vaten met drugsafval gevonden

23147

In het buitengebied van Nuth zijn zaterdag tientallen vaten met vermoedelijk drugsafval gevonden. Rond 17.30 uur kregen de hulpdiensten een melding over de dumping aan de Nelisweg in buurtschap Helle.

Lees meer »

Porsche uitgebrand in buitengebied Voerendaal

23143

In het buitengebied van Voerendaal is een Porsche volledig uitgebrand. De brandende auto werd vrijdagavond even na 20.15 uur aangetroffen op de Ransdalerweg.

Lees meer »

Inwoner Jabeek overleden na ongeluk

23136

De 57-jarige man uit Jabeek die zwaargewond raakte bij een ongeluk in Minder-Gangelt is aan zijn verwondingen overleden. De man viel vorige week woensdag met zijn fiets, vlak achter de grens met Schinveld.

Lees meer »

20 jaar na de dood van Nicky Verstappen

23135

Het is vrijdag precies 20 jaar geleden dat Nicky Verstappen dood werd gevonden op de Brunssummerheide. Na twee decennia is de dader nog altijd niet gevonden en is ook nog steeds onduidelijk wat er precies is gebeurd met Nicky.

Lees meer »

Parochies Heerlen en Brunssum op bedevaart

23134

De parochies van Brunssum en Heerlen gaan op dinsdag 4 september op bedevaart naar Kevelaer. Daar sluiten de deelnemers aan bij de andere bedevaartgangers om Maria te vereren.

Lees meer »

Vervallen monumentale hoeve wordt opgeknapt

23133

Een in verval geraakte monumentale hoeve aan de Dorpsstraat in Bingelrade wordt opgeknapt. Tijdens Open Monumentendag op 8 en 9 september wordt de hoeve opengesteld voor publiek.

Lees meer »

Opnieuw lichte aardbeving in Parkstad

23128

In de regio Parkstad heeft zich opnieuw een lichte aardbeving voorgedaan. Woensdagavond beefde de aarde kort voor 22.00 uur met een kracht van 1,9 op de Schaal van Richter.

Lees meer »

Twee aanhoudingen na diefstal uit schuurtje

23127

Twee jongeren zijn aangehouden na een diefstal uit een schuurtje bij een woning aan de Gerbaldusstraat in Brunssum. Dat gebeurde in de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 4.00 uur.

Lees meer »

Overvaller friture aangehouden

23126

Een 19-jarige Heerlenaar is in de boeien geslagen voor een overval op een friture in zijn woonplaats. Hij wordt ervan verdacht de friture aan de Kerkraderweg op dinsdag 12 juni tegen 22.00 uur te hebben overvallen.

Lees meer »

Ruim 60 jaar na ontmoeting op kermis nog samen

23124 Aan de Pastoor Savelbergstraat in Brunssum werd woensdag een feestje gevierd. Waarnemend burgemeester Gerd Leers bezocht daar Sergio en Riet Bellemo vanwege hun diamanten huwelijk.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017