MEER NIEUWS

Nacht van de Nacht bij Sterrenwacht

19750 In het kader van Nacht van de Nacht is Sterrenwacht Limburg op zaterdag 27 oktober geopend. Bezoekers kunnen dan zelf ervaren wat de gevolgen van lichtvervuiling zijn op natuur en milieu. Lees meer »

Ook raad Landgraaf voorstander energiepark

23869 De plannen voor het energiepark op de voormalige stortplaats van Abdissenbosch zijn ook door de gemeenteraad van Landgraaf positief ontvangen. Het college kan dan nu ook verder met de uitwerking van de plannen. Lees meer »

Burgervader achter de draaitafel

23868 Waarnemend burgemeenster Emiel Roemer van Heerlen blijkt ook andere ambities te hebben. Binnenkort is hij als metal-dj achter de draaitafel in de Nieuwe Nor te bewonderen. Lees meer »

Protest in Nuth voor meer standplaatsen

23867

Ook in Nuth wordt actie gevoerd tegen het tekort aan standplaatsen voor woonwagenbewoners. Afgelopen weekend heeft een woonwagenbewoner zijn caravan neergezet op het oude kamp aan de Spoorstraat.

Lees meer »

Goed weekend voor Oktoberfeest Sittard

23865 De Oktoberfeesten in Sittard hebben een goed weekend achter de rug. Dat is mede te danken aan het goede weer. De zondag is traditioneel de drukste dag van het festival. Lees meer »

Ontslagronde NedCar niet door stakingen

23864 De ontslagronde bij VDL NedCar is niet het gevolg van de stakingen van de afgelopen maanden. Bovendien zou het volgens Hans Wijers van de vakbond FNV slechts over een tijdelijke dip gaan. Lees meer »

Motorrijder gewond bij botsing in Oirsbeek

23863 Op de Altaarstraat in Oirsbeek zijn maandagochtend een motorrijder en een auto met elkaar in botsing gekomen. Daarbij raakte de motorrijder gewond. Lees meer »

Stichteres congregatie Amstenrade heilig verklaard

23861

Zuster Maria Katharina Kasper is zondag door de paus heilig verklaard. Dat gebeurde tijdens een ceremonie op het Sint Pietersplein in Rome.

Lees meer »

Gewapende overval op tankstation Brunssum

23860

Een tankstation aan de Akerstraat in Brunssum is zondagavond overvallen. Dat gebeurde tegen 21.00 uur door een man met een bivakmuts op. 

Lees meer »

End of Season Gala bij ZLSM

23853 Op 20 en 21 oktober komt er een eind aan het stoomtreinseizoen op de Miljoenenlijn. Omdat de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij (ZLSM) dit jaar 30 jaar bestaat wordt een End of Season Gala gehouden. Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017