MEER NIEUWS

Verdachte wapenhandel in Schinnen aangehouden

22557 In Schinnen is een 30- jarige man aangehouden die verdacht wordt van het leveren van wapens aan terreurverdachten. Hij zou wapens hebben geleverd aan de Reda Kriket en Anis Bahri. Zij worden verdacht betrokken te zijn geweest bij de aanslagen in Brussel en Parijs in 2015 en 2016. Lees meer »

Laatste wijkbezoek voor Gerd Leers

21401

Waarnemend burgemeester Gerd Leers heeft op 25 juni zijn laatste wijkbezoek in Brunssum. Hij neemt dan een kijkje in de wijk Brunssum Centrum. Lees meer »

St. Franciscus wint Limburgse verkeersquiz

22555 Basisschool St. Franciscus heeft de Limburgse Verkeersquiz 2018 gewonnen. Tijdens de finale in Roermond versloeg de Brunssumse basisschool vier andere finalisten uit Limburg. Lees meer »

Mogelijk opnieuw stakingen in het openbaar vervoer

22554

De vakbonden kondigen opnieuw stakingen aan in het openbaar vervoer. Als er geen overeenstemming wordt bereikt dan gaat vanaf maandag het streekvervoer plat. Bussen en treinen van Arriva zullen dan niet rijden. Lees meer »

Incident Pinkpop geen terroristische aanslag

22553

De aanrijding met een dode en drie zwaargewonden bij Pinkpop in Landgraaf had geen terroristisch motief. Dat laat het Openbaar Ministerie dinsdagochtend weten.

Lees meer »

Protest tegen verhuizing VV Amstenrade neemt toe

22552 Het protest tegen het gedwongen vertrek van de voetbalclub uit Amstenrade neemt toe. Tegenstanders zijn van plan de komende raads- en commissievergaderingen van zich te laten horen om de gemeenteraad op andere gedachten te brengen.

Lees meer »

Ook tweede publieksdag druk bezocht

22550 Geinteresseerden konden maandag een kijkje nemen bij de opgravingen van het voormalige kasteel Etzenrade in Onderbanken. De publieksdag werd voor de tweede keer gehouden. Lees meer »

Basisschool bezoekt Oosterhöfkes

22545

Leerlingen van de Brunssumse basisschool Meander hebben Oosterhöfkes bezocht. De leerlingen hadden werkstukken gemaakt en hebben die aan de zogenaamde voelwand of in de bloembakken van de tuin aangebracht. Lees meer »

Compensatiegebied beplant met Rengelaoten

22543

In Sweikhuizen wordt dit najaar een perceel beplant met Sjweikeser Rengelaot. Het gaat om zo'n 3 hectare landbouwgrond Aan de Vloedsgraaf dat boomgaard wordt. Lees meer »

Verdachte aanrijding Pinkpop aangehouden

22542

De bestuurder van de aanrijding maandagochtend vroeg bij Pinkpop in Landgraaf is aangehouden. De 34-jarige Heerlenaar heeft zich maandagmorgen zelf gemeld bij de politie in Amsterdam.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017