MEER NIEUWS

Avondspits eerder van start wegens pakjesavond

20431 De avondspits gaat dinsdag eerder van start dan normaal. Dat is de voorspelling van de VerkeersInformatieDienst (VID). Wie dus op tijd thuis wil zijn voor pakjesavond kan maar beter op tijd vertrekken. Lees meer »

Gerd Leers beëdigd als waarnemend burgemeester

20429 Gouverneur Theo Bovens heeft maandagavond Gerd Leers, op het Provinciehuis in Maastricht, beëdigd als waarnemend burgemeester in Brunssum. Daar waar de plaatselijke politieke partijen het vaak niet met elkaar eens zijn, zijn zij dat wel over de aanstelling van Gerd Leers. Lees meer »

Koopmans ziet fusie Brunssum niet meer zitten

20427

Brunssum bij fusie Heerlen-Landgraaf voegen is een onverantwoord experiment dat de bestuurbaarheid van de regio in gevaar brengt. Dat zei gedeputeerde Ger Koopmans maandagavond tegen de fractievoorzitters van de Brunssumse gemeenteraad.

Lees meer »

Kroon gevraagd benoeming Palmen terug te draaien

20426

De oppositiepartijen in de Brunssumse gemeenteraad vragen minister Kajsa Ollongren de benoeming van wethouder Jo Palmen terug te draaien. Dat schrijven de PvdA, VVD, CDA en SP maandag in een brief aan de minister.

Lees meer »

Koninklijke onderscheiding voor RK-lid

20425

Jacqueline Penders-Berkers heeft maandagavond een koninklijke onderscheiding gekregen. De Brunssumse kreeg de onderscheiding vanwege haar jarenlange inzet voor het Rode Kruis.

Lees meer »

Burgemeester Luc Winants legt functie neer

20424

Burgemeester Luc Winants van Brunssum treedt per 1 januari 2018 terug. Dat is maandagmiddag bekend geworden.

Lees meer »

Burgemeester Luc Winants legt functie neer

20424

Burgemeester Luc Winants van Brunssum treedt per 1 januari 2018 terug. Dat is maandagmiddag bekend geworden.

Lees meer »

Nieuwe directeur voor NedCar in Born

20422 Paul van Vuuren is de nieuwe directeur van NedCar. Hij is benoemd tot opvolger van Carel Bouckaert. Lees meer »

Kersttruck weer naar Kerkrade

20420 Ook dit jaar is de bijzondere kersttruck van Coca-Cola in Kerkrade te bewonderen. Op woensdag 13 december is de bekende truck van de frisdrankenfabrikant te vinden op de parkeerplaats bij het Leisure Dome. Lees meer »

Deken Jos Schreurs van Schinnen met emeritaat

20421 Per 1 februari gaat deken Jos Schreurs van Schinnen met emeritaat. De deken is 58 jaar in dienst geweest van het Bisdom Roermond en heeft daar verschillende functies gehad. Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017