MEER NIEUWS

65-jarig bruidspaar in Brunssum

18615

Piet en Mia Slot-van Leuken uit Brunssum vierden dinsdag hun 65e trouwdag. Burgemeester Luc Winants bezocht het echtpaar in Huize Louise. Lees meer »

3 jaar cel voor ontvoeren baby

18613 De 20-jarige Tonjo S. uit Sittard is veroordeeld tot 3 jaar celstraf, waarvan 6 maanden voorwaardelijk. De Sittardenaar kreeg de straf voor het in oktober 2016 op gewelddadige wijze ontvoeren van zijn baby. Lees meer »

Ontwikkelagenda Beekdaelen aangeboden

18607

Het provinciebestuur heeft dinsdag de zogeheten ontwikkelagenda van de fusiegemeente Beekdaelen officieel in ontvangst genomen. Dat gebeurde tijdens een bijeenkomst in de watertoren in Schimmert.

Lees meer »

Verzet tegen fusie kost al 158.000 euro

18610 De gemeente Landgraaf heeft al bijna één derde van het budget, 158.000 euro, uitgegeven aan het verzet tegen de fusie. Dat bleek maandagavond tijdens een vergadering van de gemeenteraad van Landgraaf.

Lees meer »

195 hennepplanten in woning Rimburg

18611

In een woning in Rimburg heeft de politie dinsdag een hennepplantage opgerold. In het pand stonden 195 planten onder de groeilampen.

Lees meer »

Met twee lekke banden onderweg

18612 Een automobilist heeft het maandag wel heel erg bont gemaakt. De man reed met twee lekke banden en een snelheid van 50 kilometer per uur over de A76 richting Heerlen. Lees meer »

Zomer in OERRR op Brunssummerheide

18606 Ook dit jaar kunnen kinderen in de zomervakantie genieten van een afwisselend zomerprogramma op de Brunssummerheide. Onder de naam Zomer in Oerrr worden diverse activiteiten georganiseerd. Lees meer »

Nationaal hitteplan van kracht in Limburg

18599 In Limburg is maandag het Nationaal Hitteplan van kracht gegaan. Dat meldt het RIVM. Het hitteplan wordt uit de kast gehaald als het vierdagen achter elkaar warmer wordt dat 27 graden. Lees meer »

Jeugdige autodieven

18598 Twee jongeren hebben in Gangelt geprobeerd een Volkswagen Caddy te stelen. Het voertuig stond geparkeerd op de oprit van een woning aan de Bredbur Platz. Lees meer »

Wandeling langs kunstwerken Rode Beek

18597 Heemkundevereniging de Veersjprunk organiseert zaterdag een wandeltocht langs de kunstwerken aan de Rode Beek in Schinveld. De bronzen kunstwerken zijn in 2012 langs de beek geplaatst die na decennia weer deel is gaan uitmaken van de straatbeeld in Schinveld. Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2016