IBA Actueel over Miljoenenlijn en Leisure Lane

De nieuwe aflevering van IBA Actueel staat in het teken van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij. Samen met IBA Parkstad wordt het station in Simpelveld en de route van het Miljoenenlijntje een extra boost gegeven.

Verder is Anya Nieuwierra te gast in de vijfde aflevering van IBA Actueel. De directeur van VVV-Zuid-Limburg kent deze regio zeer goed en is trots hoe deze regio zichzelf in de picture heeft gespeeld. Eén van de IBA-projecten kan daar in de toekomst zeker bij helpen, de Leisure Lane.

Met deze nieuwe route kunnen gebruikers goed zien wat de doelstelling van IBA Parkstad is. De regio is de laatste tijd al flink bezig met een transformatie van zwart naar groen. Het mijnverleden maakt steeds meer plaats voor recreatie. Toch is er ook voldoende aandacht om dat mijnverleden een plek te geven.

IBA Actueel is een tv-journaal dat de bewoners van Parkstad met korte bijdragen op de hoogte houdt over IBA. De serie is te zien via de Streekomroep LOO-tv, Omroep Groot Nuth en Omroep Landgraaf of via de online mediakanalen van IBA Parkstad.

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.